Horoscop Horoscop Scorpion 22.02.2020

Talentele tale creative ar putea parea total blocate astazi. Este posibil sa ai un proiect la care doresti cu adevarat sa lucrezi. Ai accentul mental, dar elementul creativ pur si simplu nu ar putea fi acolo. Acest lucru s-ar putea dovedi atat de frustrant incat vrei sa arunci ceva. Fa acest lucru daca trebuie. Totusi, singurul raspuns ar putea fi sa iti pastrezi cheful de munca pana maine. Ar trebui sa fii din nou la normal pana atunci.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 06 – 12 aprilie 2020

Simți că cei din familie încearcă prin diverse metode să îți conducă viața, iar acest lucru te face să te simți inconfortabil. Scorpionii sunt irascibili la acest început de săptămână și nu reușesc să transmită în mod corect mesajele pentru familie. Vor libertate și încredere din partea celorlalți și primesc în schimb momente tensionate și spionări.

Este foarte posibil ca vineri să aibă ocazia să le întoarcă un favor unor persoane care de-a lungul timpul nu au fost chiar prietenoase. Este momentul lor de maximă glorie pe terenul răzbunării, chiar dacă astfel de gesturi nu le aduc fericirea ori mulțumirea mult visată.

Horoscop Scorpion luna aprilie 2020

Nativii din zodia scorpion li se confirmă că nu au muncit în zadar, iar eforturile din ultima perioada le vor fi răsplatite.
În carieră ar fi timpul pentru o schimbare, vei primi o propunere de conducere sau posibil o ofertă de muncă în străinatate.
Persoanele aflate într-o relație stabila vor depune toate eforturile pentru a multiplica sentimentele din relația actuală. Cu siguranță asta te va face mai optimist și îți va umple inima de fericire.
Sfârșitul lunii îți va aduce o stare melancolică. La locul de muncă șeful s-ar putea să îți ceară să faci ore suplimentare, strânge din dinți lasă mândria deoparte și totul se va rezolva cu bine.

Horoscop de ieri

Esti nerabdator sa faci o miscare indrazneata catre iubirea vietii tale. Dragostea si romantismul sunt in mod sigur in favoarea ta acum. Nu este surprinzator ca te simti curajos. Ai grija, totusi, sa te indepartezi cu siguranta de sine ca sa distorsionezi adevarul situatiei. Exista un element de operare legat de fantezie datorita caruia iti este dificil sa vezi intreaga imagine.

Horoscop Scorpion 22.02.2020

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului