Horoscop Horoscop Scorpion 22.06.2019

Astazi vei avea posibilitatea sa faci ceva ce ti-ai propus de multa vreme. In cazul in care te gandeai sa pleci intr-un concediu in alta tara, ar fi bine sa nu mai stai pe ganduri. Suna la agentie, rezerva-ti locul si apuca- te de facut bagajele. Ai grija ca in toata agitatia asta sa nu uiti ceva important. Mai bine verifici de doua ori inainte de a pleca astfel incat vei fi sigur ca totul este pregatit.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 20 – 26 ianuarie 2020

In primele zile ale saptamanii vei lua decizii rapide, dar intelepte. Vei avea parte de anumite surprize, in cea mai mare parte legate de cunoasterea unor persoane noi sau de a te reintalni cu persoane pe care nu le-ai vazut de multa vreme.
In relatia de dragoste se vor produce usoare manifestari de gelozie iar daca esti single saptamana aceasta iti ofera sansa de a incepe o noua relatie serioasa.

Horoscop Scorpion luna ianuarie 2020

In aceasta luna esti pregatit sa inveti lucruri noi, vei comunica mai clar si vei vorbi mai convingator. Vei munci mai mult pentru dezvoltarea personala si pentru cresterea simei.
Cei din jur vor simti o schimbare a atitudinei tale, percepandu-te mai convingator si mai puternic. In aceasta perioada ai sansa de a cunoaste oameni noi, de a lega relatii de prietenie.Viata personala in aceasta luna pare sa fie linistita, plina de mici suprize, traind momente frumoase alaturi de parterul tau, iar pentru cei singuri aceasta luna promite noi intalniri ,pasiunii sau chiar relatii puternice .

Horoscop de ieri

In aceasta zi vei putea descoperi unele mesaje telepatice neobisnuite de la un prieten care locuieste la distanta de tine. Un apel telefonic ar putea dezvalui ca aceasta persoana tocmai a primit o veste buna si ca se gandea sa te sune! Probabil ca aceasta nu este singura experienta pe care o vei avea astazi. Nivelul tau de intuitie este destul de ridicat, asa ca fii pregatit pentru unele mesaje psihice neobisnuit de puternice.

Horoscop Scorpion 22.06.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului