Horoscop Horoscop Scorpion 22.09.2020

In aceasta zi vei reusi sa atragi privirile ca un magnet si acest lucru ti se va parea de bun augur. Ai facut o schimbare de look sau de vestimentatie si desigur ca eleganta ta nu trece neobservata. Incepi chiar sa dai sfaturi celor din jur si sa le asculti plangerile. Nu exagera cu noul statut si ocupa-te si de sarcinile de la munca.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    1.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Succesul intr-un proiect la care ai lucrat ar putea insemna ca doresti sa iesi si sa sarbatoresti. S-ar putea sa te simti vinovat pentru asta, dar mergi mai departe. Comanda un pahar de vin si desert! In aceasta seara vei vrea sa uiti de munca si sa mergi dupa o placere pura, nedescoperita. Eforturile tale sunt in sfarsit recunoscute si esti pe drum. Bucura-te de norocul tau!

Horoscop Scorpion 22.09.2020

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului