Horoscop Horoscop Scorpion 23.03.2019

Ziua de astazi reprezinta inceputul unei noi perioade in cariera ta. S-ar putea sa parasesti o slujba veche pentru una noua sau sa avansezi intr-o noua functie cu angajatorul tau actual. Tehnologia noua poate juca un rol in aceasta tranzitie sau in noile cunostinte pe care le-ai dobandit recent. Un posibil dezavantaj este ca stresul iti poate afecta energia. Linisteste-te.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Nu este o zi buna pentru a vizita orice magazin care vinde bilete de loterie. Stai departe de piata de valori, de asemenea. Speculatiile de orice fel ar putea fi in cel mai bun caz riscante si dezastruoase in cel mai rau caz. De asemenea, romantismul este probabil blocat astazi, din moment ce probabil te simti un pic letargic si nu foarte sociabil. Citeste o carte buna. Acesta este cel mai productiv lucru pe care l-ai putea face astazi!

Horoscop Scorpion 23.03.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului