Horoscop Horoscop Scorpion 23.08.2020

Ar trebui sa fii vazut intr-o splendoare glorioasa astazi. Ai o putere mare la dispozitia ta si vei gasi ca ego-ul tau este sanatos, incarcat si gata pentru campul de lupta. Lucreaza cu energiile care te inconjoara. Exista o mare cantitate de foc in aer care te va ajuta in cautarea fericirii. Nu te multumi cu nimic mai putin decat ce este mai bun, pentru ca meriti.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna septembrie 2020

Aceasta luna aduce o schimbare de energie în cariera, finanțele și relațiile si tale – este un moment excelent pentru a reflecta asupra bugetului tau, a planifica o întâlnire cu șeful sau a iniția o conversație despre ceva legat de cariera ta sau de viața publică. Zguduirile vor ajunge în parteneriate și, din nou, este crucial să fii cu oameni care te acceptă pentru cine ești și să nu încerci să te limitezi. Pe măsură ce atmosfera se schimbă, acordați atenție persoanelor neașteptate cu care va veti putea întâlni sau alerga. Spre sfarsitul lunii te regăsești într-o dispoziție foarte filozofică despre dorințele tale și îți dai seama cât de important este pentru tine ca relațiile tale (romantice, creative, profesionale și platonice) să aibă loialitate și un sentiment de aventură. Vrei să lucrezi cu oameni care doresc să vadă lumea, să împărtășească idei și să-si asume riscuri!

Horoscop de ieri

Prea multe apeluri telefonice ar putea fi astazi pe ordinea de zi printre care si cateva adunari de ultim moment in cartierul tau. Nu va fi usor, probabil din cauza intarzierilor neasteptate, blocajelor si a traficului. Cu toate acestea, entuziasmul te va ajuta sa tolerezi conditii care in mod normal ar fi foarte frustrante. Mai mult de atat, vei reusi sa te distrezi!

Horoscop Scorpion 23.08.2020

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului