Horoscop Horoscop Scorpion 23.10.2016

Astazi vei vrea sa incerci ceva nou pentru tine. Indiferent daca este un proiect de amploare sau doar ceva banal, ai putea sa rogi niste prieteni sa te ajute. Nu se stie daca iti va iesi cum vrei dar in mod sigur te vei distra facand asta.





Horoscop saptamanal Scorpion 24 februarie – 01 martie 2020

Contactele sociale noi si atractiile de la locul de munca pot sa va aduca optiuni romantice in viata dumneavoasta. Daca sunteti deja intr-o relatie serioasa sunteti tentati sa flirtati ceea ce va cauza mici gelozii. Exista sansa ca una dintre dorintele tale de mult timp sa devina realitate. Este o saptamana in care apar noi proiecte de lucru sau planuri de calatorie pe termen scurt. Va simtiti bine in pielea dumneavoastra si simtiti nevoia sa experimentati mereu. La sfarsitul saptamanii vei lua o decizie importanta in ceea ce priveste viitorul tau.

Horoscop Scorpion luna februarie 2020

Pentru prima saptamana a lunii februarie, Marte va fi plasat in zodia ta, insufland astfel multa incredere si vitalitate. Vei fi suficient de curajos pentru a infrunta provocarile cu vigoare si pasiune. Cu toate acestea, incearca sa iti controlezi ego-ul si agresivitatea incepand cu 8 februarie, pe masura ce Marte va intra in cea de-a doua casa de vorbire, ceea ce necesita nativii Scorpionului sa fie mai atenti la vorbirea lor, avand in vedere faptul ca o singura expresie ii poate face sa cada in o lupta verbala. Evita excesivitatea si incearca sa fii amabil si umil cu toti cei din jur. Nu este rezonabil sa investesti o suma imensa in afaceri, deoarece riscul este posibil. Mergi cu fluxul si fa pasi pentru a te asigura ca stai departe de riscuri si pierderi.

Horoscop de ieri

Frustrarea poate pune stapanire pe tine astazi cand te confrunti cu situatia ta financiara. Este posibil sa fi avut o multime de facturi de platit si, astfel, situatia ta financiara ar putea fi putin problematica. Totusi, acest lucru este doar temporar si, probabil, te vei simti mai bine bine ca nu mai ai facturi de platit. Gaseste ceva ieftin, cum ar fi cititul, care sa te tina ocupat si sa te indeparteze de orice grija. Probabil te descurci bine!

Horoscop Scorpion 23.10.2016

scorpion

Istoric Scorpion



horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului