Horoscop Horoscop Scorpion 24.03.2020

Munca ta grea de la locul de munca poate parea sa fie platita in cele din urma, deoarece toate semnele indica faptul ca o crestere, promovare sau o alta forma de avansare iti vine in cale. Ambitia si concentrarea ta au dus si vor duce in continuare la realizari semnificative, ceea ce nu este probabil sa scape ochiului vigilent al celor de deasupra ta in ierarhie. Atrage satisfactia prin realizarile tale si continua asa cum esti.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating




Horoscop saptamanal Scorpion 09 – 15 martie 2020

Va începe o săptămână intensă și cu multe schimbări încurajatoare, în general legate de starea financiară sau chiar de afacerea pe care o ai și de relațiile tale profesionale. Nu este deloc ușor ce te așteaptă pentru că vei trece prin stări emoționale complexe, dar tu le faci față cu brio. Este însă și nevoie de mult discernământ, pentru că esti înconjurat de mulți lupi în blană de oaie care dau târcoale periculoase proximității tale.
Miercuri e posibil ca o problema mai veche, de care se pare că nici nu știai, va ieși la lumină. Ai toate șansele să gasești solițiile necesare și să treci mai departe, dar fii precaut cu informațiile pe care le primești. Mai bine încearcă să te liniștești câteva zile și pune la cale care vor fi mișcările tale viitoare. Există o șansă extraordinară să dai lovitura în afaceri, doar dacă  vei avea curajul să îți asumi totul, în loc să stai și să astepți mersul  normal al activitaților.
Sentimentele tale pentru cineva anume se pot intensifica mult,mai spre finalul săptămânii, așa ca ar fi bine să o iei mai ușor și să iei în calcul și consecințele ce pot apărea.

Horoscop Scorpion luna martie 2020

La inceputul acestei luni scorpionii simt dorinta de a invata ceva nou ,iar capacitatile sale se dovedesc a fi superioare, luna aceasta va fi promitatoare ,acum e timpul ca scorpionii sa munceasca asupra dezvoltarii personale si a stimei de sine .
Cei care detin posturi de conducere trebuie sa fie foarte atenti, pentru ca urmeaza o perioada de instabilitati pe plan profesional,nu va lasati influentati de partenerii de afaceri si bazati-va pe propria intuitie.
La mijloc de luna ve-ti avea ocazia sa cunoasteti oameni noi, sa legati relatii de prietenie si chiar sa va impliniti cateva din obiectivele mult dorite.
Viata personala in aceasta luna pare sa fie linistita, plina de mici suprize, scoprionii vor trai momente frumoase alaturi de parterul sau ,iar pentru cei singuri posibil aceasta luna promite noi intalniri ,pasiunii sau chiar relatii puternice .

Horoscop de ieri

S-ar putea sa fii atras de o persoana foarte interesanta, poate dintr-o tara straina si care poate lucra in domeniul dreptului, educatiei sau publicarii. Nu lupta si nu iti fa griji deoarece risti sa te ranesti. Relaxeaza-te si lasa-te iubit. Daca nu este nimic altceva, ar trebui sa ai o zi minunata!

Horoscop Scorpion 24.03.2020

scorpion

Istoric Scorpion



horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului