Horoscop Horoscop Scorpion 25.04.2018

Daca simti ca incerci sa impingi un ciocan patrat intr-o gaura rotunda, probabil ai dreptate. Indiferent daca ai dificultati personale sau profesionale, exista momente in care nu esti nevoit sa platesti asa de mult. De fapt, este adesea un semn ca exista ceva fundamental in relatie. Incearca sa iei mai mult o atitudine filosofica. Daca este destinat sa functioneze, va functiona.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 01 iunie – 07 iunie 2020

Deși în mod normal anxietatea nu te caracterizează, această săptămână o începi destul de temător. Te temi că nu vei reuși să faci față unei situații destul de provocatoare la locul de muncă. Îți este teamă pentru imaginea ta și la fel de mult te temi să nu pierzi o șansă importantă de promovare pe care ai vânat-o de multă vreme. Din cauza fricii exagerate faci niște gesturi deloc diplomate chiar în fața superiorilor.
Pe plan relațional nu ai nici cea mai vagă idee ce dorești, deci îl tratezi destul de confuz pe partenerul de cuplu. Dacă nu ești implicat într-o relație, ai șanse să întâlnești pe cineva interesant, doar că nehotărârea și îngrijorarea excesivă se așează în drumul tău spre o relație romantică pe care o aștepți de multă vreme.

Horoscop Scorpion luna aprilie 2020

Nativii din zodia scorpion li se confirmă că nu au muncit în zadar, iar eforturile din ultima perioada le vor fi răsplatite.
În carieră ar fi timpul pentru o schimbare, vei primi o propunere de conducere sau posibil o ofertă de muncă în străinatate.
Persoanele aflate într-o relație stabila vor depune toate eforturile pentru a multiplica sentimentele din relația actuală. Cu siguranță asta te va face mai optimist și îți va umple inima de fericire.
Sfârșitul lunii îți va aduce o stare melancolică. La locul de muncă șeful s-ar putea să îți ceară să faci ore suplimentare, strânge din dinți lasă mândria deoparte și totul se va rezolva cu bine.

Horoscop de ieri

Este important pentru tine sa fii prudent astazi. Daca trebuie sa iesi , asigura-te ca esti calm si atent inainte de a ajunge la volanul unei masini. Nu uita sa iti iei casca daca mergi cu bicicleta. Emotiile puternice care apar in acest moment sunt apte sa declanseze un raspuns fizic care ar putea fi destul de puternic, chiar putin violent. Fii atent la astfel de tendinte.

Horoscop Scorpion 25.04.2018

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului