Horoscop Horoscop Scorpion 25.07.2023

Cand ai de ales intre mai multe bunatati din meniu, ar putea fi dificil sa alegi doar una. Simte-te liber sa comanzi doua sau mai multe. Nu lasa indecizia sa te incetineasca. In acelasi timp, nu o vezi ca pe ceva negativ. Cheia pentru ziua de azi este sa mergi cu fluxul. Extinde-ti visele cat mai mult si mai in larg, dupa cum doresti. Distreaza-te atata timp cat esti dispus sa-ti asumi intreaga responsabilitate pentru actiunile tale.

Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Este important sa-ti comunici sentimentele astazi. Ai tendinta sa le tii inauntru si sa astepti pana cand se acumuleaza si erup ca un vulcan. Blocurile emotionale din sistemul tau impiedica aparitia unor energii noi, mai sanatoase. Spune ce trebuie sa spui oamenilor care trebuie sa auda cum te simti.

Horoscop Scorpion 25.07.2023

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului