Horoscop Horoscop Scorpion 25.09.2020

Problemele de dragoste merg bine pentru tine recent, dar astazi ai putea fi singur si incapabil sa atingi un interes romantic actual sau potential. Nu pierde timpul simtindu-te tras in jos. Gaseste ceva care sa iti distraga atentia pana cand prietenul tau poate veni sa te vada si te poti distra putin.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Un prieten se simte un pic descurajat astazi si are nevoie sa fie inveselit. Evenimentele sociale sau activitatile de grup ar putea fi de mare ajutor si ti-ar face un bine si tie. Un obiectiv pe termen lung ti se indeplineste in cele din urma, ceea ce justifica nevoia de a sarbatori. Interactiunea cu mai multe persoane ar putea necesita mult timp si concentrare, dar ai grija sa nu te obosesti prea rau.

Horoscop Scorpion 25.09.2020

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului