Horoscop Horoscop Scorpion 26.08.2019

Un prieten sau coleg iti poate plati o suma mica de bani care ti se datoreaza. Vei fi incantat, dar s-ar putea sa te simti putin vinovat ca intentionezi sa ii cheltuiesti pe ceva frivol, in loc sa achiti din facturi. Acest lucru nu merita vinovatia. Nu este vorba de multi bani si ai dreptul la o mica escapada din cand in cand.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 27 ianuarie-3 februarie 2020

Problemele financiare din prima parte a saptamanii te vor face sa te gandesti in mod serios la modalitati de imbunatatire a veniturilor. Vei avea noi prioritati si le vei lasa in urma pe cele care nu mai sunt in interesul tau. Se pare ca vei adopta o practica spirituala noua, precum yoga sau meditatia pentru a-ti gasi linistea sufleteasca. Prezenta lui Jupiter optimist in sectorul tau, te vede apropiindu-te de persoane de la care vei primi sfaturi potrivite.

Horoscop Scorpion luna ianuarie 2020

In aceasta luna esti pregatit sa inveti lucruri noi, vei comunica mai clar si vei vorbi mai convingator. Vei munci mai mult pentru dezvoltarea personala si pentru cresterea simei.
Cei din jur vor simti o schimbare a atitudinei tale, percepandu-te mai convingator si mai puternic. In aceasta perioada ai sansa de a cunoaste oameni noi, de a lega relatii de prietenie.Viata personala in aceasta luna pare sa fie linistita, plina de mici suprize, traind momente frumoase alaturi de parterul tau, iar pentru cei singuri aceasta luna promite noi intalniri ,pasiunii sau chiar relatii puternice .

Horoscop de ieri

Unele vesti suparatoare cu privire la bani te-ar putea dezamagi astazi. Poate ca un cec pe care il asteptai nu a ajuns la timp sau poate banca a omis o cerere cu privire la contul tau. Nu este nimic care nu poate fi indreptat, desi va fi o durere in toate aceste apeluri telefonice. Practic, toate ar trebui sa mearga foarte bine pentru tine. Aceasta este doar o piedica temporara.

Horoscop Scorpion 26.08.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului