Horoscop Horoscop Scorpion 27.04.2018

Ziua de astazi va fi plina de posibilitati. Ai putea sa te indragostesti la prima vedere sau cel putin, sa intalnesti pe cineva care iti va capta interesul! Ar trebui sa te simti mai ales iubitor, pasionat si dornic sa te dedici unei cauze demne sau unor activitati creatoare. Nu te astepta ca totul sa cada imediat. Ai putea intalni cateva obstacole, dar rezultatul final va fi cel sperat.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 21 – 27 octombrie 2019

In aceasta saptamana vei lucra intens la obiectivele tale de cariera. Vei reusi sa te concentrezi pe ceea ce conteaza cu adevarat pentru tine in aceasta perioada. Spre sfarsitul saptamanii se pare ca vei primi bani ca recompensa pentru eforturile depuse sau vei recupera anumiti bani. Trebuie sa cheltui banii cu intelepciune deoarece esti dispus la cheltuieli mari.
In weekend datorita atitudinii tale pozitive te vei simti fericit si relaxat.

Horoscop Scorpion luna octombrie 2019

Desi in general nu ai probleme cu singuratatea, luna aceasta este ultimul lucru pe care ti-l doresti. Vei incerca sa relationezi, sa colaborezi si sa petreci cat mai mult timp cu semenii tai.
Venus si Mercur intra in casa a 5-a a dragostei si a placerii dupa jumatatea lunii, cea ce inseamna ca daca esti singur vei avea o noua oportunitate in dragoste si vei intalni pe cineva extrem de atractiv. Vei fi inconjurat de oameni excentrici si inspirati care vor veni cu idei perfecte pebtru tine.
Anumite conversatii legate de bani si de siguranta financiara vor fi in centrul atentiei in a doua parte a lunii.
Un sentiment minunat de armonie si generozitate pare sa te loveasca spre sfarsitul lunii, asa ca incearca sa profiti de aceste zile si cere tot ce ai nevoie!

Horoscop de ieri

Aceasta va fi o zi interesanta, intrucat intalnesti niste oameni noi care au idei fascinante despre subiecte ezoterice. Asculta indeaproape si noteaza mai tarziu note despre aceasta conversatie. Nu te mira daca primesti cateva vesti bune despre avansarea in domeniul tau profesional. Se pare ca va veni o crestere financiara sau o promovare.

Horoscop Scorpion 27.04.2018

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului