Horoscop Horoscop Scorpion 27.04.2018

Ziua de astazi va fi plina de posibilitati. Ai putea sa te indragostesti la prima vedere sau cel putin, sa intalnesti pe cineva care iti va capta interesul! Ar trebui sa te simti mai ales iubitor, pasionat si dornic sa te dedici unei cauze demne sau unor activitati creatoare. Nu te astepta ca totul sa cada imediat. Ai putea intalni cateva obstacole, dar rezultatul final va fi cel sperat.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Exista posibilitatea sa te simti putin cam obosit si nu fii in stare sa iesi cu prietenii la o plimbare prin oras. Ar fi bine sa amani aceste activitati si sa incerci sa te odihnesti mai mult. Ar fi indicat sa fii foarte atent la cum te exprimi deoarece risti sa fii inteles gresit din cauza unor probleme de comunicare.

Horoscop Scorpion 27.04.2018

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului