Horoscop Horoscop Scorpion 28.03.2018

Dragostea a fost in aer in ultima vreme pentru tine. Bineinteles, te specializezi in acest subiect, chiar daca este vorba de a te asigura ca prietenii tai sunt cu adevarat fericiti si ca vor fi cu adevarat atrasi de dragul si atentia persoanei in cauza. Daca ei nu va dau binecuvantarea din toata inima, nu fi dezamagit. La urma urmei, trebuie sa ii protejezi pe cei dragi de cate ori sunt indragostiti.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 01 iunie – 07 iunie 2020

Deși în mod normal anxietatea nu te caracterizează, această săptămână o începi destul de temător. Te temi că nu vei reuși să faci față unei situații destul de provocatoare la locul de muncă. Îți este teamă pentru imaginea ta și la fel de mult te temi să nu pierzi o șansă importantă de promovare pe care ai vânat-o de multă vreme. Din cauza fricii exagerate faci niște gesturi deloc diplomate chiar în fața superiorilor.
Pe plan relațional nu ai nici cea mai vagă idee ce dorești, deci îl tratezi destul de confuz pe partenerul de cuplu. Dacă nu ești implicat într-o relație, ai șanse să întâlnești pe cineva interesant, doar că nehotărârea și îngrijorarea excesivă se așează în drumul tău spre o relație romantică pe care o aștepți de multă vreme.

Horoscop Scorpion luna iulie 2020

Scorpionii demonstrează în aceasta lună tuturor calitatile de lider. Nimic nu vă va descuraja să dați înapoi de la planul stabilit, atenție însa nu aruncați vorbe în vânt și nu faceți promisiuni dacă nu sunteți sigur că le puteți îndeplini.
Relația sentimentală trece printr-o perioadă de criză, arătați că vă pasă mai mult de partener și făceți-l să simtă că sunteți întradevar sufletul pereche.
Talente ascunse ies la lumina nu pierdeți ocazia de a le valorifica la maxim. Este posibil ca în acest fel să se deschidă calea către o noua carieră de viitor.
Sistemul imunitar este cam slăbit, odihnește-te ori de câte ori ai ocazia și ia vitamine, nu ai vrea sa răcești sau să te simți slăbit. Evitați conflictele cu colegii de la seviciu, la urma urmei nu poți fii lider în tot.

Horoscop de ieri

Astazi vei fi fortat de imprejurari si va trebui sa lucrezi alaturi de o persoana pe care nu o suporti, iar comportamentul tau este foarte ostil. Persoanele din jur nu iti inteleg motivele, dar tu stii foarte bine care este motivul acestui comportament: o sicana mai veche pe care respectiva persoana ti-a facut-o, moment peste care nu poti trece. Poate ar fi timpul sa lasi totul uitarii si sa incepeti o noua relatie de prietenie.

Horoscop Scorpion 28.03.2018

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului