Horoscop Horoscop Scorpion 28.05.2019

Astazi, obiectivele monumentale se simt dintr-o data mai atractive decat oricand! Esti atat de aproape ca poti simti rezultatul. Vei fi multumit de orice intrerupere a rutinei pentru ca acest lucru iti va aduce idei proaspete, noi aventuri si oameni amuzanti care te vor energiza. Acesta este inceputul unei noi faze pentru tine, in care perspectivele tale vor fi mult mai pozitive.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 16 – 22 septembrie 2019

Un potential iubit sau un nou prieten va va solicita sfaturi importante sau va necesita sa-i acordati mai multa atentie emotionala. Este posibil sa apara dispute minore in familie dar cel mai indicat ar fi sa nu ignorati cererile subtile venite din partea membrilor familiei. Te vei simti motivitat sa-ti dezvalui anumite amintiri persistente sau temeri si vei fi dispus sa accepti cateva idei noi. In aceasta saptamana vor aparea si cateva neintelegeri cu colegii sau cu partenerii de munca. Daca vei fi dedicat obietivelor pe termen lung, totul va fi bine.

Horoscop Scorpion luna septembrie 2019

Aceasta luna aduce o schimbare de energie în cariera, finanțele și relațiile si tale – este un moment excelent pentru a reflecta asupra bugetului tau, a planifica o întâlnire cu șeful sau a iniția o conversație despre ceva legat de cariera ta sau de viața publică. Zguduirile vor ajunge în parteneriate și, din nou, este crucial să fii cu oameni care te acceptă pentru cine ești și să nu încerci să te limitezi. Pe măsură ce atmosfera se schimbă, acordați atenție persoanelor neașteptate cu care va veti putea întâlni sau alerga. Spre sfarsitul lunii te regăsești într-o dispoziție foarte filozofică despre dorințele tale și îți dai seama cât de important este pentru tine ca relațiile tale (romantice, creative, profesionale și platonice) să aibă loialitate și un sentiment de aventură. Vrei să lucrezi cu oameni care doresc să vadă lumea, să împărtășească idei și să-si asume riscuri!

Horoscop de ieri

Nu este o zi in care sa stai si sa astepti ca norocul sa vina la tine. Este timpul sa faci ceva. Ridica-te de pe canapea si treci la miscare. Acum, cand ai internalizat, ai contemplat si ai primit informatii, este timpul sa directionezi acea energie si intelepciune spre exterior. Exprima-ti sinele creativ, artistic in orice fel poti.

Horoscop Scorpion 28.05.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului