Horoscop Horoscop Scorpion 28.05.2019

Astazi, obiectivele monumentale se simt dintr-o data mai atractive decat oricand! Esti atat de aproape ca poti simti rezultatul. Vei fi multumit de orice intrerupere a rutinei pentru ca acest lucru iti va aduce idei proaspete, noi aventuri si oameni amuzanti care te vor energiza. Acesta este inceputul unei noi faze pentru tine, in care perspectivele tale vor fi mult mai pozitive.

Din aceiasi zodie scorpion

Horoscop scorpion zilnic

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 03-09 august 2020

Sectorul cu adevărat favorabil în acest interval este cel profesional unde ai parte de o lentoare care îți convine, tu neavând prea mult elan. Șefii sunt indulgenți și faci absolut totul în ritmul tău. Nici măcar colegii nu mai fac comentarii totul deplasate la adresa ta. Abia după ziua de vineri se pune problema unei competiții profesionale și tu nu știi dacă să te retragi sau să te motivezi suplimentar.

Pe plan relațional parcă îți lipsește apropierea de un prieten care nu se află lângă tine. Nu ai vrea să pierzi o relație atât de specială de aceea faci eforturi să stai cât mai aproape de el.

Horoscop Scorpion luna august 2020

La începutul acestei luni scorpionii simt dorința de a învața ceva nou , iar capacitățile sale se dovedesc a fi superioare. Luna aceasta va fi promițătoare , acum e timpul ca scorpionii să muncească asupra dezvoltării personale și a stimei de sine .
Cei care dețin posturi de conducere trebuie să fie foarte atenți, pentru ca urmează o perioada de instabilități pe plan profesional; nu vă lăsați influențați de partenerii de afaceri și bazați-vă pe propria intuiție.
La mijloc de lună ve-ți avea ocazia să cunoașteți oameni noi, să legați relații de prietenie și chiar să vă împliniți câteva din obiectivele mult dorite.
Viața personală în această lună pare să fie liniștită, plină de mici suprize; scorpionii vor trăi momente frumoase alături de partenerul său , iar pentru cei singuri această lună pare să promită noi întâlniri , pasiuni sau chiar relații puternice .

Horoscop de ieri

Exista o senzatie incredibila in aer, pe care ar trebui sa o urmaresti. Lucrurile se misca rapid si vei observa ca tendintele pe termen lung se reunesc destul de bine. Lucrul pe care trebuie sa-l constientizezi astazi este sa te asiguri ca actionezi pe baza unor fapte pe care stii ca sunt adevarate. Verifica-ti sursele. Fii prudent, dar daca vezi o oportunitate care arata bine, mergi cu ea.

Horoscop Scorpion 28.05.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului