Horoscop Horoscop Scorpion 28.05.2020

Orice argument pe care il pornesti astazi este probabil sa se transforme intr-o batalie emotionala brutala, asa ca ai grija. Incearca sa nu calci pe gazonul altcuiva, pentru ca vei constata ca este posibil sa fie posesiv si chiar violent in privinta apararii a ceea ce este drept. Evita eruptiile vulcanice de energie si nu provoca conflicte acolo unde nu sunt necesare. Poti rezolva usor problemele fara a face rau altora.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 01 iunie – 07 iunie 2020

Deși în mod normal anxietatea nu te caracterizează, această săptămână o începi destul de temător. Te temi că nu vei reuși să faci față unei situații destul de provocatoare la locul de muncă. Îți este teamă pentru imaginea ta și la fel de mult te temi să nu pierzi o șansă importantă de promovare pe care ai vânat-o de multă vreme. Din cauza fricii exagerate faci niște gesturi deloc diplomate chiar în fața superiorilor.
Pe plan relațional nu ai nici cea mai vagă idee ce dorești, deci îl tratezi destul de confuz pe partenerul de cuplu. Dacă nu ești implicat într-o relație, ai șanse să întâlnești pe cineva interesant, doar că nehotărârea și îngrijorarea excesivă se așează în drumul tău spre o relație romantică pe care o aștepți de multă vreme.

Horoscop Scorpion luna iulie 2020

Scorpionii demonstrează în aceasta lună tuturor calitatile de lider. Nimic nu vă va descuraja să dați înapoi de la planul stabilit, atenție însa nu aruncați vorbe în vânt și nu faceți promisiuni dacă nu sunteți sigur că le puteți îndeplini.
Relația sentimentală trece printr-o perioadă de criză, arătați că vă pasă mai mult de partener și făceți-l să simtă că sunteți întradevar sufletul pereche.
Talente ascunse ies la lumina nu pierdeți ocazia de a le valorifica la maxim. Este posibil ca în acest fel să se deschidă calea către o noua carieră de viitor.
Sistemul imunitar este cam slăbit, odihnește-te ori de câte ori ai ocazia și ia vitamine, nu ai vrea sa răcești sau să te simți slăbit. Evitați conflictele cu colegii de la seviciu, la urma urmei nu poți fii lider în tot.

Horoscop de ieri

Este important pentru tine sa iesi afara si sa simti cum bate vantul. Conecteaza-te cu natura si fii constient de cele patru elemente. Respira adanc si umple-ti plamanii cu aceasta forta de viata energizanta. Imagineaza-te pe un munte inalt care priveste un ocean vast. Extinde-ti constientizarea, astfel incat nimic sa nu-ti scape atentia. Tine-ti capul liber de dezordine si fii deschis la noi aventuri.

Horoscop Scorpion 28.05.2020

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului