Horoscop Horoscop Scorpion 28.07.2023

Foloseste in practica gandurile pe care le-ai sintetizat in ultimele zile. Intinde-ti granitele si extinde-ti intelepciunea asupra oamenilor din jurul tau. Aceasta este o zi pentru a lua masuri. Conecteaza-te cu inima ta si mergi mai departe cu planurile tale. In mod normal, ne gandim la inimile noastre ca fiind blande, sensibile si vulnerabile. Gandeste-te la inima ta astazi ca fiind dura, puternica si aventuroasa.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Este important sa-ti comunici sentimentele astazi. Ai tendinta sa le tii inauntru si sa astepti pana cand se acumuleaza si erup ca un vulcan. Blocurile emotionale din sistemul tau impiedica aparitia unor energii noi, mai sanatoase. Spune ce trebuie sa spui oamenilor care trebuie sa auda cum te simti.

Horoscop Scorpion 28.07.2023

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului