Horoscop Horoscop Scorpion 29.09.2019

Mintea ta este ca o sita fina, care filtreaza chiar si cele mai mici detalii dintr-un intreg. Nimic nu-ti scapa atentei astazi. Ai dreptate asupra situatiei, indiferent daca oamenii isi dau seama sau nu. Simte-te liber sa iti iei timpul necesar si sa ai rabdare. Faptele se pot dezvalui incet, deci nu lua o decizie majora despre ceva pana cand nu ai toate datele relevante.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 01 iunie – 07 iunie 2020

Deși în mod normal anxietatea nu te caracterizează, această săptămână o începi destul de temător. Te temi că nu vei reuși să faci față unei situații destul de provocatoare la locul de muncă. Îți este teamă pentru imaginea ta și la fel de mult te temi să nu pierzi o șansă importantă de promovare pe care ai vânat-o de multă vreme. Din cauza fricii exagerate faci niște gesturi deloc diplomate chiar în fața superiorilor.
Pe plan relațional nu ai nici cea mai vagă idee ce dorești, deci îl tratezi destul de confuz pe partenerul de cuplu. Dacă nu ești implicat într-o relație, ai șanse să întâlnești pe cineva interesant, doar că nehotărârea și îngrijorarea excesivă se așează în drumul tău spre o relație romantică pe care o aștepți de multă vreme.

Horoscop Scorpion luna aprilie 2020

Nativii din zodia scorpion li se confirmă că nu au muncit în zadar, iar eforturile din ultima perioada le vor fi răsplatite.
În carieră ar fi timpul pentru o schimbare, vei primi o propunere de conducere sau posibil o ofertă de muncă în străinatate.
Persoanele aflate într-o relație stabila vor depune toate eforturile pentru a multiplica sentimentele din relația actuală. Cu siguranță asta te va face mai optimist și îți va umple inima de fericire.
Sfârșitul lunii îți va aduce o stare melancolică. La locul de muncă șeful s-ar putea să îți ceară să faci ore suplimentare, strânge din dinți lasă mândria deoparte și totul se va rezolva cu bine.

Horoscop de ieri

Comunicarea cu cei apropiati s-ar putea dovedi azi dificila. S-ar putea sa sfarsesti purtand o discutie interminabila la telefon. Acest lucru poate fi un pic deranjant, pentru ca acum te simti deosebit de cald si iubitor. S-ar putea sa iti faci griji ca probabil sunt furiosi si nu doresc sa va vorbiti. Nu este cazul. Continua sa incerci. In cele din urma, vei primi raspunsul dorit.

Horoscop Scorpion 29.09.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului