Horoscop Horoscop Scorpion 29.12.2019

Vei fi astazi in elementul tau. Stelele te provoaca sa incerci ceva diferit. Cand privesti lucrurile relativ, mai degraba decat sa te transformi intr-un generalist vag, de ce sa nu incerci sa vii cu o filozofie mai constructiva? La ce bun daca abilitatea de a vedea toate partile unei probleme daca nu iti poti orienta ideile si observatiile catre ceva specific?

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 06 – 12 aprilie 2020

Simți că cei din familie încearcă prin diverse metode să îți conducă viața, iar acest lucru te face să te simți inconfortabil. Scorpionii sunt irascibili la acest început de săptămână și nu reușesc să transmită în mod corect mesajele pentru familie. Vor libertate și încredere din partea celorlalți și primesc în schimb momente tensionate și spionări.

Este foarte posibil ca vineri să aibă ocazia să le întoarcă un favor unor persoane care de-a lungul timpul nu au fost chiar prietenoase. Este momentul lor de maximă glorie pe terenul răzbunării, chiar dacă astfel de gesturi nu le aduc fericirea ori mulțumirea mult visată.

Horoscop Scorpion luna aprilie 2020

Nativii din zodia scorpion li se confirmă că nu au muncit în zadar, iar eforturile din ultima perioada le vor fi răsplatite.
În carieră ar fi timpul pentru o schimbare, vei primi o propunere de conducere sau posibil o ofertă de muncă în străinatate.
Persoanele aflate într-o relație stabila vor depune toate eforturile pentru a multiplica sentimentele din relația actuală. Cu siguranță asta te va face mai optimist și îți va umple inima de fericire.
Sfârșitul lunii îți va aduce o stare melancolică. La locul de muncă șeful s-ar putea să îți ceară să faci ore suplimentare, strânge din dinți lasă mândria deoparte și totul se va rezolva cu bine.

Horoscop de ieri

Acesta este momentul ideal pentru a afla raspunsurile pentru toate intrebarile care ti-au fost in minte in ultimele saptamani. Acorda o atentie deosebita intrebarilor care iti ataca partea sentimentala. Daca in prezent esti implicat in relatii nesatisfacatoare, nu iti fie frica sa le lasi in urma. Si daca te preocupa ceva cu privire la o cerere pe care ai facut-o dar care inca nu a primit un raspuns, da-i drumul.

Horoscop Scorpion 29.12.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului