Horoscop Horoscop Scorpion 29.12.2019

Vei fi astazi in elementul tau. Stelele te provoaca sa incerci ceva diferit. Cand privesti lucrurile relativ, mai degraba decat sa te transformi intr-un generalist vag, de ce sa nu incerci sa vii cu o filozofie mai constructiva? La ce bun daca abilitatea de a vedea toate partile unei probleme daca nu iti poti orienta ideile si observatiile catre ceva specific?

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    5.0 rating




Horoscop saptamanal Scorpion 20 – 26 ianuarie 2020

In primele zile ale saptamanii vei lua decizii rapide, dar intelepte. Vei avea parte de anumite surprize, in cea mai mare parte legate de cunoasterea unor persoane noi sau de a te reintalni cu persoane pe care nu le-ai vazut de multa vreme.
In relatia de dragoste se vor produce usoare manifestari de gelozie iar daca esti single saptamana aceasta iti ofera sansa de a incepe o noua relatie serioasa.

Horoscop Scorpion luna ianuarie 2020

In aceasta luna esti pregatit sa inveti lucruri noi, vei comunica mai clar si vei vorbi mai convingator. Vei munci mai mult pentru dezvoltarea personala si pentru cresterea simei.
Cei din jur vor simti o schimbare a atitudinei tale, percepandu-te mai convingator si mai puternic. In aceasta perioada ai sansa de a cunoaste oameni noi, de a lega relatii de prietenie.Viata personala in aceasta luna pare sa fie linistita, plina de mici suprize, traind momente frumoase alaturi de parterul tau, iar pentru cei singuri aceasta luna promite noi intalniri ,pasiunii sau chiar relatii puternice .

Horoscop de ieri

Casa ta de astazi ar putea fi ca un mare mall, cu multe persoane care vin si pleaca si o multime de activitati ce se desfasoara in interiorul ei. Telefonul ar putea suna si el in disperare. S-ar putea sa te intrebi daca starea ta de sanatate va ramane intacta, dar vei face acest lucru fara a merge mai departe. Problema este ca ar putea exista atat de multa stimulare, incat vei fi prea orientat spre somn. Fa o plimbare inainte de a merge la culcare.

Horoscop Scorpion 29.12.2019

scorpion

Istoric Scorpion



horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului