Horoscop Horosop Balanta 06.06.2018

Daca astazi te simti putin drenat si iti va fi greu sa stii de unde sa incepi, gandirea pe care o ai te va ajuta sa te apropii mai mult de intelegerea unor prioritati reale. Poate fi o provocare gasirea unui echilibru intre responsabilitate si placere, deoarece poate implica oprirea unor activitati. De asemenea in acesta zi vei avea unele frustrari legate de temeri si nesiguranta.
Iti place mai mult munca, conexiunile cu prietenii, sau, in afara de responsabilitatile din aceasta zi, s-ar putea sa simti nevoia de a sta acasa si sa te ocupi de anumite chestii legate de viata ta personala. Viata de familie poate fi complicata din cauza evenimentelor din aceasta zi ce iti pot oferi unele indicii cu privire la locul in care poti incepe sa faci niste compromisuri.

  • Dragoste
    5.0 rating
  • Bani
    2.0 rating
  • Sanatate
    3.0 rating
Horoscop săptămânal Balanță 18 februarie – 24 februarie 2019

Unele persoane din anturajul tău se pare că vor fi inițiatoarele unei neînțelegeri, mai ales undeva la începutul săptămânii. Acestă neînțelegere poate aduce și unele promisiuni abandonate și chiar distanțarea de acele persoane care păreau aproape de tine la un moment dat. Cu toate acestea, situația nu va fi una permanentă ci e un prilej de a afla fața reală a celor cu care te înconjori. Dacă te vei simți însă abandonat, e momentul să iei niște decizii.

În ciuda celor ce se intâmplă la servici, ai mari șanse să cunoști pe cineva cu care să legi o relație de durată și de care te vei bucura nespus. Ai să trăiești și niste sentimente de profundă implicare în acea relatie, care dacă te pune sub umbrela siguranței, vei dori să continui și să pui totul în comun, ca într-o adevărată relație.

În weekend ar fi bine să îți oferi un tratament la spa, un masaj de relaxare sau orice altceva care te ajută să ieși din starea de tensionare în car te afli.

Horoscop Balanta luna februarie

Este cunoscut faptul că iubirea se simte la ea acasă în zodia ta. Deși consumi destul de multă energie pentru sentimentele pe care le ai, ba chiar uneori primești și răspunsuri care te animă și mai mult, nu e bine să fii grăbit. In dragoste, distanța dintre corect și eronat este destul de mică și uneori nici nu o mai putem distinge corect. Acesta este motivul pentru care nu îți recomand să te grăbești către decizii finale.

Profesional îți urmezi liniștit calea, dar acestă liniște nu e una simplă pentru că se vor produce câteva aglomerări de evenimente în juru tău care nu te vor deturna de la misiunea și activitatea ta. E specific ție să fii discret și să duci lucrurile cu bine la capăt. De acestă dată vei sta în expectativă si vei lăsa rezultatele să vorbească de la sine. Dacă preferi să lucrezi mai mult singur, se datorează credinței tale că zarva nu te lasă să fii eficient și chiar preferi să te retragi sau să cauți liniștea ăn locuri retrase pentru a termina ce ai început.

Planurile tale par să aibă un drum lung de străbătut și nu chiar simplu, dar cu toate acestea, nu te dai bătut și umpli borcanul cu motivatie la gândul că le vei împlini.

Horoscop de ieri

Este o zi fantastica pentru tine. Alatura-te prietenilor apropiati si impartaseste cu ei o noapte in oras si o masa fina. Aceasta este o sansa de a incepe un nou ciclu in dragoste. Reflecta asupra problemelor legate de relatia trecuta, examineaza cauzele lor si arunca-le departe, pentru a putea capata o energie noua, inaltatoare pentru urmatorul ciclu de romantism. Incepe o noua relatie sau consolideaz-o pe cea in care te afli.

Horosop Balanta 06.06.2018

horosop-balanta-06-06-2018

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange